Pharmacy2020 Summer Projects: PharmacyBrain Software & Loyalty Programs

Pharmacy2020 Summer Projects: PharmacyBrain Software & Loyalty Programs

Pharmacy2020 Summer Projects: PharmacyBrain Software & Loyalty Programs 1201 631 Pharmacy2020

Στο Pharmacy2020 δουλεύουμε πάντα με γνώμονα την υλοποίηση των στόχων που θέτουμε μαζί με τους συνεργαζόμενους φαρμακοποιούς για την εύρυθμη λειτουργία των φαρμακείων τους και την κάλυψη των νέων αναγκών που δημιουργούνται, καθώς αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο. Μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώσαμε ποικίλα έργα, που αφορούν στο λογισμικό μας, PharmacyBrain, το οποίο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο συνολικής διαχείρισης και καθολικής μηχανοργάνωσης του φαρμακείου. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν οι συνεργάτες μας εξελίσσονται μαζί μας και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και τις λύσεις που τους προσφέρουμε.

Μιλούν για εμάς

 

«Χρησιμοποιώ το λογισμικό PharmacyBrain εδώ και ένα χρόνο και με μεγάλη ικανοποίηση επιβεβαιώνω την αρχική μου πεποίθηση. Το PharmacyBrain είναι η καταλληλότερη επιλογή για τη μηνανοργάνωση του φαρμακείου μου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες που εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική διαχείριση όλων των εργασιών μας, από τον πάγκο μέχρι την αποθήκη. Φυσικά, η εκπαίδευση που μας παρείχε η ομάδα του Pharmacy2020 και η συνεχής υποστήριξή τους έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην ενσωμάτωση του λογισμικού στο φαρμακείο μου. Σε συνδυασμό και με το Bonus Program Πελατών που έχουμε διαμορφώσει, μας βοήθησαν πολύ να ενισχύσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας.
Μέσα στον Αύγουστο προχωρήσαμε σε επέκταση και αναδιαμόρφωση του χώρου, καθώς αναπτυσσόμαστε και οι ανάγκες μας γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Η ομάδα του Pharmacy2020 εκτός από το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κομμάτι, ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία και όλες τις απαραίτητες μετατροπές του συστήματος και τις αναβαθμίσεις του εξοπλισμού μας, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις νέες μας απαιτήσεις».

«Συνεργάζομαι με το Pharmacy2020, γιατί από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για επαγγελματίες με επιχειρηματική προσέγγιση που γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις του σημερινού φαρμακείου. Επέλεξα το λογισμικό PharmacyBrain, γιατί διαθέτει ολοκληρωμένη βάση δεδομένων και είναι συμβατό με το ΓεΣυ, οπότε καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του φαρμακείου μου και μας βοηθάει να διεκπεραιώνουμε τις εργασίες μας ομαλά και με επιτυχία. Μέσα από συζητήσεις καταλήξαμε και στο καταλληλότερο Βonus Program για το φαρμακείο μου, το οποίο επιβραβεύει τους πελάτες μας και ενισχύει τις πωλήσεις μας. Κάθε μέρα διαπιστώνω ότι με τους συνεργάτες μου στο Pharmacy2020 έχουμε τον ίδιο στόχο και δουλεύουμε ομαδικά για τη συνολική ανάπτυξη του φαρμακείου μου».

«Η ομάδα του Pharmacy2020 εγκατέστησε με επιτυχία το λογισμικό PharmacyBrain στο φαρμακείο μου. Ήταν δίπλα μας σε όλη τη διαδικασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μας βοήθησαν σε κάθε βήμα της μετάβασης από το σύστημα που δουλεύαμε, μας εκπαίδευσαν και μας στηρίζουν σε ό,τι προκύπτει στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον, σχεδίασαν για εμάς ένα Βonus Program Πελατών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του φαρμακείου μου, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και οι πελάτες μου είναι πλήρως ικανοποιημένοι από αυτό».

 

Το PharmacyBrain είναι ένα σύγχρονο λογισμικό με εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον και πλήρως ενημερωμένη βάση ειδών που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του φαρμακείου, υποστηρίζοντας το ΗΔΙΚΑ, καθώς και τα ΓεΣΥ και ΚΟΕΦ, παράλληλα εγγυάται:

 • Γρήγορη Εξυπηρέτηση Πελατών & Εκτέλεση Συνταγών
 • Αποτελεσματική Διοίκηση Αποθήκης (παραγγελίες – παραλαβές – επιστροφές)
 • Οικονομική Διαχείριση & Στατιστική Πωλήσεων
 • Ανάπτυξη Bonus Program Πελατών
 • Τεχνική Υποστήριξη Υψηλού Επιπέδου 24/07
 • Διασύνδεση Δικτυωμένων Φαρμακείων

PharmacyBrain POS Terminals

Ειδικά Σχεδιασμένα POS Terminals υψηλών προδιαγραφών που συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών, με οθόνη αφής και δεύτερη οθόνη (πλευρά πελάτη) για διαφήμιση των υπηρεσιών του φαρμακείου. Επιτρέπουν στον φαρμακοποιό να εκτελεί συνταγές με ταχύτητα και αμεσότητα και να διαχειρίζεται βέλτιστα τις διαδικασίες του φαρμακείου.

 • Touch Screen 15,6” LED Full HD 1920×1080
 • Second Advertising Screen 15,6” LED Full HD 1920×1080
 • CPU: Intel® Core™ i3-7167U
 • RAM: 8GB RAM,
 • HDD: 256GB SSD,
 • Loudspeakers: 2 X 1 Watt
 • OS: Windows 10 pro 64 Bit
 • Certifications: CE & FCC
 • Warranty: 2 χρόνια – Μηχάνημα αντικατάστασης εντός 5 ημερών από δήλωση βλάβης