Συνέδρια φαρμακείου: Πόσα παρακολουθείτε τον χρόνο;

Συνέδρια φαρμακείου: Πόσα παρακολουθείτε τον χρόνο;

Συνέδρια φαρμακείου: Πόσα παρακολουθείτε τον χρόνο; 1200 631 Pharmacy2020

Ακόμα κι αν η δουλειά σάς αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο,  οι εξελίξεις στον χώρο του φαρμακείου – σε τοπικό και διεθνές επίπεδο – είναι καταιγιστικές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιβάλλουν να παρακολουθείτε, κάποια έστω, από τα αξιόλογα συνέδρια που διοργανώνονται. Οι λόγοι είναι σαφείς.

Απαντήστε στα ερωτήματά σας. Η παρουσία σας στον ίδιο χώρο με συναδέλφους και έμπειρους συμβούλους βοηθάει σίγουρα να απαντήσετε σε πολλά από τα προβλήματα που σας απασχολούν. Στα συνέδρια, έμπειροι σύμβουλοι τοποθετούνται και αναλύουν θέματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, τεχνολογίας, οργάνωσης και logistics. Κάποια από αυτά τα θέματα σίγουρα προβληματίζουν και εσάς. Η συζήτηση με τους ειδικούς θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και θα εμπλουτίσει τις ιδέες σας για το πώς θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Συγχρονιστείτε με τις εξελίξεις. Στη χώρα μας συντελείται κοσμογονία στον χώρο του φαρμακείου. Οι εξελίξεις τρέχουν και ο καλύτερος τρόπος να μείνετε συντονισμένοι με την τρέχουσα πραγματικότητα είναι να συγχρωτίζεστε με τους ειδικούς στον τομέα σας, με αυτούς που εν πολλοίς καθορίζουν τις εξελίξεις, καθώς και με τους συναδέλφους σας.

Δικτυωθείτε. Μαγική λέξη το networking, αρκεί από μόνη της για να σας ωθήσει να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο του κλάδου σας. Θα συναντήσετε άλλους φαρμακοποιούς, καθώς και εμπειρογνώμονες και ηγέτες στη βιομηχανία του φαρμάκου, θα ανταλλάξετε ιδέες, επαγγελματικές κάρτες, θα ακούσετε καινούργια πράγματα. Με άλλα λόγια, θα πάτε ένα βήμα παραπέρα από εκεί που είστε.

Παρακολουθήστε workshops. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι μεταγγίζουν τη γνώση τους σε κρίσιμα θέματα λειτουργίας, οργάνωσης, επέκτασης του φαρμακείου. Γνώσεις που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του φαρμακείου σας και την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Τέλος, ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα είναι πάντοτε αναγκαίο. Παίρνοντας απόσταση από τα καθημερινά προβλήματα και συζητώντας με τους συναδέλφους σας, αναζωογονείστε και επιστρέφετε στην εργασία σας με ανανεωμένη ενέργεια και κίνητρο.