Αυξάνω την πελατεία μου κρατώντας την υπάρχουσα!

Αυξάνω την πελατεία μου κρατώντας την υπάρχουσα!

Αυξάνω την πελατεία μου κρατώντας την υπάρχουσα! 1200 631 Pharmacy2020

Σε πολλούς φαρμακοποιούς γίνεται έμμονη ιδέα η αύξηση της πελατείας τους. Και σε ακόμα περισσότερους επικρατεί η λανθασμένη αντίληψη ότι άπαξ και ένας καταναλωτής διασχίσει την πόρτα του καταστήματος γίνεται αυτόματα μόνιμος πελάτης τους. Αυτό όμως δεν ισχύει! Ένας πιστός πελάτης δεν γίνεται τυχαία, κατακτιέται! Αν αναλογιστείτε πόσους σταθερούς πελάτες θα είχατε, αν όλοι όσοι σας επισκέφθηκαν στα χρόνια λειτουργίας του φαρμακείου σας παρέμεναν πιστοί σε εσάς, θα διαπιστώσετε ότι σήμερα δεν θα… υπήρχε χώρος για καινούργιους!

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν μέσα στους 4 τοίχους του φαρμακείου σας. Ασφαλώς και πρέπει να δείξετε εξωστρέφεια, να απευθυνθείτε σε ένα ευρύτερο ακροατήριο, να γίνετε ορατοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σκεφτείτε όμως: πού αλλού έχετε ένα κοινό δικό σας; Μα στους τέσσερις τοίχους του καταστήματός σας! Αυτό το κοινό πρέπει πρώτα να κερδίσετε, να το πείσετε να επιστρέφει ξανά και ξανά σε εσάς.

Ο χώρος σας παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες, φτάνει να τις εκμεταλλευθείτε. Αξιοποιήστε τις οθόνες, τα διαφημιστικά pop-ups, τις αφίσες και τα banners για να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, για να προωθήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Δώστε το βάρος σας στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση! Μην ξεχνάτε ότι τα φαρμακεία δεν διαφοροποιούνται πλέον στη συνείδηση του καταναλωτή από το τι πωλούν, όσο από το πώς το πωλούν. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας γιατί αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά, και δευτερευόντως τα προϊόντα που -κακά τα ψέματα- πολλές φορές ελάχιστα παραλλάσσουν από φαρμακείο σε φαρμακείο.

Η καλύτερη διαφήμισή σας είναι αυτό που συμβαίνει στους 4 τοίχους του καταστήματός σας από το πρωί που ανοίγετε μέχρι το βράδυ που κλείνετε. Διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άμεση επαφή που έχετε με τους πελάτες σας εντός του φαρμακείου σας και κερδίστε τους για πάντα. Αυτό πρέπει να είναι ο καθημερινός σας στόχος!