Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας 2018. Πανεπιστήμιο Πατρών. Ομιλία Γ. Πακερτζόγλου

Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας 2018. Πανεπιστήμιο Πατρών. Ομιλία Γ. Πακερτζόγλου

Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας 2018. Πανεπιστήμιο Πατρών. Ομιλία Γ. Πακερτζόγλου 1080 303 Pharmacy2020

Ο ιδρυτής του Pharmacy2020, Γιώργος Πακερτζόγλου, θα μιλήσει στο Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (ΣΦΦΕ), που θα πραγματοποιηθεί 2,3 & 4 Μαρτίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.
Η ομιλία, με θέμα ‘Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας στη νέα εποχή: η αλλαγή ξεκίνησε – η αλλαγή συνεχίζεται – η αλλαγή διοικείται‘, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην 13.00 και θα ενισχύσει τον σκοπό του συνεδρίου, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη των ευκαιριών, των προκλήσεων, αλλά και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι πτυχιούχοι της Φαρμακευτικής ως επαγγελματίες.
Το θέμα της ομιλίας αφορά τις δραστικές αλλαγές που βιώνει ο κλάδος του ελληνικού φαρμακείου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα, την κατάρριψη της μέχρι τώρα νοοτροπίας για το τι σημαίνει ‘φαρμακοποιός’ και τις βλέψεις για το φαρμακείο του αύριο.
Ευχαριστούμε θερμά την οργάνωση για την πρόσκληση και την ευκαιρία να ενδυναμώσει ο κος Πακερτζόγλου την σχέση του με τους φοιτητές της φαρμακευτικής κοινότητας.