Συμμετοχή Pharmacy2020 στην Αγγλική έκθεση φαρμακείου PharmacyShow UK, 6-7 Οκτωβρίου

Συμμετοχή Pharmacy2020 στην Αγγλική έκθεση φαρμακείου PharmacyShow UK, 6-7 Οκτωβρίου

Συμμετοχή Pharmacy2020 στην Αγγλική έκθεση φαρμακείου PharmacyShow UK, 6-7 Οκτωβρίου 1024 379 Pharmacy2020

To Pharmacy2020, στο πλαίσιο ανάπτυξής του στη ευρωπαϊκή αγορά του κοινοτικού φαρμακείου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία και προβολή του στο Pharmacy Show UK, τη μεγαλύτερη έκθεση φαρμακείου του Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνεται στο Birmingham στις 6 & 7 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της εταιρίας Pfizer.

Σκοπός της παρουσίας του Pharmacy2020 στην έκθεση είναι η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις και τις συναρπαστικές νέες τεχνολογίες στον χώρο του αγγλικού φαρμακείου, η ανταλλαγή απόψεων με εμπειρογνώμονες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, η απόκτηση πολύτιμης τεχνογνωσίας από κορυφαίους ειδικούς και εταιρίες του κλάδου για εφαρμογή στις λοιπές ευρωπαϊκές αγορές, καθώς και η προώθηση των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει στο κοινοτικό φαρμακείο.

Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη του Pharmacy2020 στο Ελληνικό & Κυπριακό κοινοτικό φαρμακείο την τελευταία 5ετία, και την πρόσφατη έναρξη των δραστηριοτήτων στο Ιταλικό φαρμακείο το 2019, στόχος του 2020 είναι η παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών και στο Αγγλικό κοινοτικό φαρμακείο. Το Αγγλικό κοινοτικό φαρμακείο αποτελεί μία ενδιαφέρουσα αγορά που «διδάσκει» ευρύτερα το ευρωπαϊκό φαρμακείο.

Η έναρξη των δραστηριότητων του Pharmacy2020 στις ευρωπαϊκές αγορές και η εμπλοκή του με διαφορετικών χωρών κοινοτικά φαρμακεία και φαρμακοποιούς, προσφέρει στην ομάδα μας πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία, η οποία μεταφέρεται στο πελατολόγιο της εταιρίας & αξιοποιείται καταλλήλως.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει αποφασίσει να σταθεί ενεργά στον Ευρωπαίο φαρμακοποιό για να αναπτυχθεί στις νέες συνθήκες που εμφανίζονται στο κοινοτικό φαρμακείο.

Σας προσκαλούμε στο εκθεσιακό μας περίπτερο, «Stand PJ22a», όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη του Pharmacy2020 και τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει (branding, 360 commercial architecture, marketing management, visual merchandising & category management, in-store promotion, social media marketing, web development, personnel training & development, quality assurance & operations management, business development), και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το ευρωπαϊκό φαρμακείο και τις προοπτικές του.

H Αγγλική έκθεση υποστηρίζεται από την εταιρία Pfizer, με έντονη προβολή της από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), προσελκύει δεκάδες εταιρείες-ηγέτες (μεταξύ άλλων GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Beiersdorf, Sanofi, Bayer), και αποτελεί πόλο έλξης όλης της ευρωπαϊκής φαρμακευτικής κοινότητας. Εντός του 2ημέρου, θα παραδοθούν σημαντικές διαλέξεις από μεγάλες προσωπικότητες του αγγλικού κοινοτικού φαρμακείου.

Που: PharmacyShow UK, Εκθεσιακό κέντρο NEC Birmingham, 6-7 Οκτωβρίου, Stand PJ22a.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.thepharmacyshow.co.uk

Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην έκθεση επικοινωνήστε στο info@pharmacy2020.gr για να παρέχουμε VIP Passes για μία απολαυστική εμπειρία.