Φοιτητικό Συνέδριων Ελλήνων Φαρμακοποιών – PharmACon 2018. Ομιλία Γιώργος Πακερτζόγλου

Φοιτητικό Συνέδριων Ελλήνων Φαρμακοποιών – PharmACon 2018. Ομιλία Γιώργος Πακερτζόγλου

Φοιτητικό Συνέδριων Ελλήνων Φαρμακοποιών – PharmACon 2018. Ομιλία Γιώργος Πακερτζόγλου 1080 303 Pharmacy2020

Ο ιδρυτής του Pharmacy2020, Γιώργος Πακερτζόγλου, θα μιλήσει στο PharmACon που διοργανώνεται από την Greek Pharmaceutical Students Federation (Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας) που θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
Η ομιλία, με θέμα «Πελατοκεντρική Φιλοσοφία. Προϋπόθεση της επιτυχίας μας στο φαρμακείο του αύριο», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 12.30 και θα ενισχύσει τον σκοπό του συνεδρίου, που δεν είναι άλλος από να φέρει κοντά την επιστημονική κοινότητα, να διαδώσει καινοτόμες ιδέες και να εκπαιδεύσει τους φοιτητές φαρμακευτικής σε διάφορες δεξιότητες.
Το θέμα της ομιλίας αφορά τις δραστικές αλλαγές που βιώνει ο κλάδος του ελληνικού φαρμακείου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα και την διαφορετική νοοτροπία που πρέπει να αναπτύξουν οι νέοι φαρμακοποιοί προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν στο φαρμακείο του αύριο.
Ευχαριστούμε θερμά την οργάνωση για την πρόσκληση και την ευκαιρία να ενδυναμώσει ο κος Πακερτζόγλου την σχέση του με τους φοιτητές της φαρμακευτικής κοινότητας.
Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε στο συνέδριο.